Завдяки наявності зуму та комплектації адаптером для фотоштативу, цей Бинокль буде зручним для міських та польових спостережень. Призми виконані з високоякісного скла BAK4, всі оптичні поверхні покриті багатошаровим покриттям, що дозволяє зробити зображення максимально контрастним і чітким.
Німецькі біноклі Bresser надають найвищу якість оптики у поєднанні з ергономічним сучасним дизайном. Багато розробок, які застосовуються при виготовленні цих приладів, є унікальними та захищені патентами.

Всі біноклі серії Spezial індивідуальні та призначені для різних цілей. Ця модель буде особливо гарна для професійних орнітологів та любителів спостереження флори та фауни. Бинокль також можна використовувати як стаціонарно встановлений прилад для міських та польових спостережень.

Досить великий діаметр лінз об'єктиву обумовлює такі параметри як світлосила та Фактор сумерек і дозволяє використовувати прилад навіть за недостатньої кількості світла. Завдяки комбінації змінного збільшення і хороших світлосильних характеристик у цей Бинокль можна розглянути найдрібніші деталі об'єкта, що цікавить, з великих відстаней.

Обгумований, ударостійкий корпус бінокля BRESSER SPEZIAL 7-35x50 має герметичну конструкцію, що перешкоджає проникненню вологи та утворенню конденсату на внутрішніх оптичних поверхнях. Спеціальне стійке до стирання, антивідблискове, багатошарове просвітлене зелене покриття лінз захищає від подряпин та сприяє максимальному проникненню світла (більше 75%). Призми, зроблені з високоякісного низькодисперсного оптичного скла BAK4, дозволять отримати максимально точну і контрастну картинку на окулярі. За допомогою зуму можна масштабувати зображення в діапазоні від 7 до 35 крат. Бинокль має зручне центральне фокусування та можливість корекції діоптрію для підстроювання під індивідуальні особливості зору власника.

У комплект постачання входить універсальний адаптер під фотоштатів. При великих збільшення бажано встановлювати Бинокль на штатив. Кришки для окулярів та об'єктива, м'який кейс та ремінь дозволять захистити Бинокль від зовнішніх пошкоджень під час транспортування.

Бинокль для охоты и туризма Bresser Spezial Zoomar 7-35x50 (1663550) отзывы

Оставьте отзыв об этом товаре первым!
Также покупают

Покупатели, которые приобрели Бинокль для охоты и туризма Bresser Spezial Zoomar 7-35x50 (1663550), также купили

Тепловизионный монокуляр AGM Taipan TM15-256
35 000
Нет в наличии